Zerzevat nasıl yapılır Mart 05, 2011 Bağlantıyı al Facebook X Pinterest E-posta Diğer Uygulamalar Zervavat Malzemeleri: 3-4 baş kuru soğan sumak tuz Zerzevat Yapılışı: 1.Soğanların kabukları soyulur, yıkanır. 2.Soğanlar, ortadan ikiye kesilerek kıyılırlar. 3.Üzerine tuz ve sumak eklenerek karıştırılır. 4.İstenirse üzerinden yağ geçirilir. Yorumlar sevval29 Mart 2011 09:03iskenderun döneri yanında süper olur dimi :))YanıtlaSilYanıtlarYanıtlasevval29 Mart 2011 09:04sumakı nerden bulucaz yaaYanıtlaSilYanıtlarYanıtlaAdsız20 Mayıs 2013 12:23Güzelim Maydonoz unutuldu...YanıtlaSilYanıtlarYanıtlaYorum ekleDaha fazlasını yükle... Yorum Gönder
iskenderun döneri yanında süper olur dimi :))
YanıtlaSilsumakı nerden bulucaz yaa
YanıtlaSilGüzelim Maydonoz unutuldu...
YanıtlaSil