Avrupa heyecanı.. Fenerbahçe Zenit UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Zenit karşılaşması ile UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe önemli bir mücadeleye çıkıyor. Karşılaşma öncesinde spor severler Fenerbahçe maçının canlı yayın bilgilerini ve karşılaşmanın saat kaçta başlayacağını merak ediyorlardı. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Peki Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta ve hangi kanaldan canlı olarak yayınlanacak? Mücadele şifreli mi olacak? İşte Fenerbahçe Zenit maçı öncesinde merak edilen soruların cevapları

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Zenit'i konuk edecek Fenerbahçe, kupada son 32 turunda üst üste 3'üncü kez bir Rus takımına karşı mücadele verecek. UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 takım arasına ismini yazdırmayı başaran Fenerbahçe, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarının ardından aynı turda yer aldığı bu sezon (2018-2019) da bir Rus takımıyla kozlarını paylaşacak. Sarı-lacivertliler, 2015-2016'da Lokomotiv Moskova'yı elemiş, 2016-2017'de de Krasnodar'a elenmişti.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Rus takımlarıyla daha önce 8 kez karşılaştı. Sarı-lacivertli takım, Rus ekiplerle mücadelelerde 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Rus takımlarına 11 gol atan Fenerbahçe, kalesinde 8 gole engel olamadı.Fenerbahçe, kupalarda daha önce Lokomotiv Moskova, Krasnodar'ın yanı sıra CSKA Moskova ve Spartak Moskova ile karşı karşıya gelmişti.
Fenerbahçe, Avrupa'da 229. randevuda. UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında bu akşam Rusya'nın Zenit takımıyla karşılaşacak sarı-lacivertliler, uluslararası alanda 229. kez boy gösterecek. Fenerbahçe, Avrupa kupalarında geride kalan 228 maçta 83 galibiyet, 48 beraberlik ve 97 yenilgi yaşadı

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun ilk maçında bu akşam Rusya'nın Zenit takımıyla sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 229. maçına çıkacak. Avrupa kupalarında 44. sezonunu geçiren sarı-lacivertliler, daha önce oynadığı 228 karşılaşmada 83 galibiyet, 48 beraberlik alırken, 97 maçta da sahadan yenilgiyle ayrıldı. Bu maçlarda rakip filelere 282 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 335 gol gördü.

Fenerbahçe Zenit UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Zenit UEFA Avrupa Ligi maçı bu akşam saat 20:55'te başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

"Kupa 2"de 114 maç 

Fenerbahçe, "Kupa 2" olarak adlandırılan UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde daha önce 114 maça çıktı. Bu kulvarda daha önce oynadığı karşılaşmalarda sarı-lacivertliler, 48 galibiyet, 27 beraberlik ve 39 yenilgi yaşadı. Fenerbahçe, söz konusu 114 maçta rakip fileleri 152 kez havalandırırken kalesindeki 147 gole engel olamadı.
Fenerbahçe maçını Fransız hakem yönetecek
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya temsilcisi Zenit ile 12 Şubat Salı günü İstanbul'da oynayacağı ilk maçı Fransız hakem Ruddy Buquet yönetecek.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Ülker Stadı'nda saat 20.55'te oynanacak karşılaşmada Ruddy Buquet'in yardımcılıklarını Guillaume Debart ve Julien Pacelli yapacak. Karşılaşmada Cyril Mugnier de dördüncü hakem olarak görev alacak.
İstanbul trafiğine maç düzenlemesi 
UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Zenit arasında bu akşam oynanacak maç nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bu akşam saat 20.55'te, Ülker Stadı'nda Fenerbahçe ile Rusya temsilcisi Zenit arasında oynanacak futbol müsabakası sebebiyle alınan emniyet tedbirleri kapsamında, bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.
Açıklamada, bu akşam saat 16.00'dan müsabaka bitimine kadar Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar kısım) ile Kördere Sokak'ta trafik akışının olmayacağı bildirildi.

Yorumlar