Android İçin En İyi Video İndirme Programı (YOUTUBE)

Android İçin En İyi Video İndirme Programı (YOUTUBE)


 Android telefonlardan Youtube videoları indirmek ister misiniz ? YouTube en popüler video akış platformudur ve aynı zamanda en popüler video içerik sağlayıcılarından biridir. YouTube’u neredeyse her gün kullanıyoruz. Youtube, çevrimiçi film ve müzik videoları izlemek için en iyi ve ücretsiz yerdir. Sadece bu değil, Youtube internet dünyasında kurulmuş en geniş video ağına sahip olan bir platformdur.

Genellikle internet bağlantısının düşük olduğu uzak bölgelerde erişim sağlayamayacaksınız. Bu tip yerlerde video, film, müziklerden ayrı kalmamak için çevrimdışı olarak indirmeyi denemeniz gerekiyor. Ancak Youtube yalnızca çevrimiçi akışa izin verir. Bu videoları indiremez veya filmleri ücretsiz olarak indiremezsiniz. Günümüzde Youtube, videoları indirmek için ücretli android programları olsa da genel olarak kullanılabilen 5 adet aracı sizlerle paylaşmak istiyoruz.


En iyi video indirme programı (Android)

Bu başlığımız altında android yani mobil cihazlar için en iyi youtube indiricileri sunuyoruz. Tüm Youtube indiricileri ücretsizdir! Ayrıca Youtube videolarını wav veya MP3 dosyalarına dönüştürebilir ve doğrudan indirebilir. Son olarak oynatma listenize ekleyebilirsiniz. Youtube indirme yapanların çevrim içi video yapanlar için iyi bir şey olmasa da, bazı kullanıcıların olmazsa olmazları arasındadır. Birçok çevrim içi Youtube indiricisinin yanı sıra için DailyMotion gibi diğer video akışcıları için en iyi programlara göre listemizi oluşturduk.


Instube, güzel arayüz tasarımı ile gelen android için şaşırtıcı ve en son youtube indiricisidir. En iyi kullanıcı arayüzünden birine sahiptir ve video indirmeyi desteklemesinin yanı sıra, aynı zamanda android müzik indirmenize izin verir . Instube sadece Youtube’u desteklemiyor, aynı zamanda Facebook, Twitter, Instagram, Soundcloud, Vimeo, Vine, Tune, Vevo, Kurbağa, Sky filmleri, Vuclip, Funnyordie, Dailymotion, Dailytube, Mthai, Pagalworld, Liveleak, Metacafe dahil olmak üzere onlarca diğer platformları destekliyor.



Snaptube, Android’deki youtube videolarını indirmek için çok iyi bir uygulamadır ve zarif ve göze hoş gelen bir arayüzle gelir. Dailymotion.com, vimeo.com, vine.co, vuclip.com, metacafe.com, liveleak.com, twitter.com, tune.pk, soundcloud.com, mthai.com, pagalworld.com, dailytube.in , mrpopat.in, pinguda.com ve daha fazlası ile videoları sorunsuz indirebilirsiniz. Videoları birden fazla çözünürlükte, birden fazla formatta ve ayrıca sesli versiyonda kolayca indirebilirsiniz. Youtube ve diğer kaynaklardan istediğiniz videoyu aramak için hızlı arama çubuğu sunar.



Tubemate android için en popüler youtube indiricisidir. Tubemate youtube downloader, youtube videolarını çok kolay ücretsiz indirmemize izin veren ilk youtube downloader android uygulamasından biridir. Arayüz tasarımı ile uyumlu olması ilk dikkat çeken detaylar arasındadır. Telefonların yanı sıra masaüstü versiyonu da bulunmaktadır. Yapmanız gereken…

Tubemate Youtube Downloader’ı android cihazınıza kurun.
Uygulamayı başlat
Ana sayfada Youtube Sitesi’ni bulabilirsiniz. YouTube’a erişin ve indirmek istediğiniz videoyu açın.
Aşağı yönlü oka tıklayın ve videoyu indirmek istediğiniz formatı seçin.



Vidmate youtube, facebook, soundcloud, dailymotion ve diğer pek çok siteden video ve müzik indirmenize izin veren android için ücretsiz bir yazılımıdır. Tek bir uygulamayı kullanarak farklı kaynaklardan çevrimiçi videoları izleyebilir ve aynı zamanda bu videoları kolayca indirebilirsiniz. Arayüz tasarımı olarak harika diyebiliriz. Uygulama gerçek anlamda harika görünüyor ve aynı zamanda kullanımı oldukça basit.

Diğer programlara göre ayırt edici özelliklerden bir tanesi de canlı TV izleme ve indirme öncesi videoların otomatik olarak algılanması, videolar için kaynak bağlantılarının otomatik olarak seçilmesi yer almaktadır.



Son başlığımız altında Videoder Android yazılımını tanıtacağız. Cihazınız için inanılmaz bir YouTube Müzik ve Video indirme uygulamasıdır. Dünyadaki 20 milyondan fazla kullanıcı tarafından sevildi ve beğenildi. Videoder’ın en son sürümünü şimdi indirin ve en sevdiğiniz Müzik ve Videolar’ı indirmeye başlayın. Uygulama facebook.com, instagram.com, vevo.com, whatsappdaily.com, dailymotion.com, vimeo.com, vine.co, metacafe.com, liveleak.com + 170 tane daha web sitesi gibi farklı kaynaklardan farklı formatlar sunuyor. Birden fazla toplu indirme sunar, Elegant UI ve dahili Web Tarayıcısı olarak kullanabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Twitter Doğrulama Kodu Gelmiyor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Yorumlar

  1. Yararlı paylaşımlarınız için teşekkür ederiz, insanlar twitter videolarını https://twittervideoindir.co/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder