En İyi Smart TV Uygulamaları 2020

Smart TV uygulamaları bu yazımızda ele alıyoruz. Akıllı televizyonlar konusunda pek çok firma oldukça iyi teklifler sunuyor. Satın aldığınız cihazlarda önceden yüklenmiş kullanışlı uygulamalardan bazıları ile birlikte geliyor. Ancak kullanıcı istediği sınırsız olduğundan, Smart TV için bazı üçüncü taraf uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. Genel olarak Smart TV için birçok uygulamanın olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değil.


Smart TV’de kurmaya değer olan TV uygulamaları nelerdir? Bu tam olarak bu yazımızda bu konuları ele alacağız.  Smart TV Apps’in tam listesini ele alıyoruz.

Smart TV Uygulamalarının Tam Listesi 

Smart TV’ler için oldukça fazla sayıda uygulama bulunduğundan, en iyi Samsung TV uygulamalarını değerlendirmek doğru olmaz. Bunun sebebi, farklı kategorilerdeki uygulamaları gerçekten karşılaştıramayacağımız ve farklı amaçlar için kullandığımız içindir. Örneğin, Netflix’i Spotify ile gerçekten karşılaştıramazsınız.
Bu yüzden uygulamaları kategorilerine göre listelemeye karar verdik. Fakat başlamadan önce. Samsung Smart TV’ler için en iyi 10 Uygulamayı listelemek istiyoruz. Akıllı TV’ler için en iyi 10 uygulamaya bir göz atalım.

Samsung Smart TV için en iyi 10 Uygulama

Burada, en iyi Samsung Akıllı TV Uygulamalarından 10’unu listeledik. Bunlar, herhangi bir Samsung Smart TV için temel uygulamalardan daha fazlasıdır. Bazılarınız bu uygulamaların çoğuna önceden yüklenmiş olabilir, ancak daha önce yüklememiş olduğunuz uygulamalar için yüklemeyi düşünmelisiniz. Her neyse, şimdi listedeki ilk uygulamaya bir göz atalım. Yapmalı mıyız?



1. YouTube
En iyi samsung tv uygulamaları listesinden başlayarak, 1 numaralı YouTube uygulamasını koyabiliriz. Bu uygulamanın tanıtıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyoruz. İnterneti bir süredir kullanan biriysen, olasılıkla YouTube ile çok iyi tanışmış olmalısın. Birçoğunuz da aynı aşık olabilirsiniz.

Kısaca bilmeyenler için, YouTube, Google’ın İnternet’teki en büyük Video Paylaşma ağıdır. Hemen hemen her şey hakkında videolar bulabilirsiniz. Eğlence, Eğitim, Teknoloji, İnceleme, Rehberler arıyorsanız bu uygulama tam size göre olacaktır. YouTube’da sizin için her şey var. Henüz yapmadıysanız, YouTube App’i kesinlikle Smart TV’nize yüklemelisiniz.

2. Netflix
En İyi Smart TV Apps listesine devam ederken, Netflix 2 numarada geliyor. Eğlence söz konusu olduğunda, Netflix en iyi ve popüler servislerden birisidir. Tatil gününde veya dışarı çıkma havasında değilseniz, akla gelen ilk şey sadece stres atmak olacaktır.

Netflix ile yapabilecekleriniz tam da budur. Aralarından seçim yapabileceğiniz binlerce gösteri ve film var. Tek ihtiyacınız olan bazı atıştırmalıklar ve Netflix üyeliği. İşte kadar! Artık büyük ekranda Smart TV’de en sevdiğiniz programları izlemenin keyfini çıkarabilirsiniz.

3. Spotify 
Şimdi müzik dinleyenler için, Spotify uygulamasının listemizde 3. sırada yer aldığını söyleyelim. Müziğin dünyadaki en güzel şeylerden biri olduğu gerçeğini inkar etmek mümkün değil. İyi müzik kelimenin tam anlamıyla ruh halinizi değiştirebilir. Ayrıca, hayatınızda işler iyi gitmediğinde ihtiyacınız olan tek şey hoş bir müzik parçası olduğunu da belirtelim. Müzikten bahsederken, Spotify de atlayacak değiliz. Spotify, Kısaca internetteki en büyük şarkı kütüphanelerinden birine sahiptir.

Hangi müzik türünden hoşlandığınız veya dinlemek istediğiniz gerçekten de önemli değil. Muhtemelen uygulamada müzik zevkinizi bulabileceksiniz. Spotify’da kullanıcılar tarafından oluşturulan birçok harika çalma listesi var. Müzik dinlemeyi seviyorsanız bu uygulamayı Smart TV’nize yüklemelisiniz.

4. Son Dakika Haberleri
Akıllı TV veya televizyonlar söz konusu olduğunda, kullanıcılar olarak yaptığımız veya televizyonlarında izlediğimiz şeylerden biri haberleri takip etmektedir. Tüm zamanların en iyi haber kanalları sıralamak gerekirse; Habertürk, CNN Türk, NTV, A Haber başı çekmektedir. Haberleri yakında takip etmek istiyorsanız, bu tip uygulamaları cihazınıza yüklemeniz gerekiyor.

Bu nedenle, Smart TV’nizde dünyanın dört bir yanından gelen en son haberler ile güncellenmek için uygulamayı yükleyin. Uygulamaları Smart TV’ye indirmek ve yüklemek için tamamen ücretsizdir ve mükemmel bir kullanıcı deneyimi sunar.

5. Google Play Mağazası
Ve tabii ki, Google Play Store’u nasıl unutabiliriz? Daha fazla uygulama yüklemek için Smart TV’nize kurmak isteyeceğiniz temel uygulamalardan biridir. Android Cihazı olan veya geçmişte herhangi biri olan biriyseniz, Google Play Mağazası hakkında zaten bilginiz vardır.

Neyse, Google Play Store’da milyonlarca uygulama var. Uygulamalar ve oyunlar, kullanıcıların kolayca gezinmesini sağlamak için iyi bir şekilde sınıflandırılmıştır. Uygulamayı Samsung Smart TV’nize yüklemeden önce indirilenler, incelemeler ve ekran görüntülerine bakabilirsiniz.

6. Şimdi PlayStation (PSN)
PlayStation Now (PSN), DroidWay’de yaptığımız gibi büyük ekranda oyun oynamayı sevenler için harika bir uygulamadır. Ardından, Samsung Smart TV’ler için PlayStation Now (PSN) yazılımını çok seveceksiniz. PlayStation Now (PSN) ile, neredeyse tüm PS 2,3 ve 4 oyunlarını Smart TV’nizde oynayabilirsiniz. Oyunların yüklenmesi biraz daha yavaş olsa da, İnternet bağlantınızın ne kadar hızlı olduğuna bağlı.

Daha önce de belirttiğimiz gibi, oyun oynamayı seviyorsanız kesinlikle PlayStation Now (PSN) uygulamasını Smart TV’nize kurmalısınız.

7. Vudu
Samsung Smart TV uygulamaları için en iyi uygulamalar ile devam ederken, Vudu uygulamasına anlatalım. Smart TV’ler için, kullanılacağı temel amaçlardan biri eğlencedir. Vudu, en sevdiğiniz programları, filmleri ve daha fazlasını izleyerek rahatlamak ve kendinizi yenilemek için harika bir uygulamadır. Vudu uygulaması ses kalite de ayrıca Dolby Atmos teknolojisiyle sunuluyor.

Vudu uygulaması aynı zamanda tüm türlerin en büyük film kütüphanelerinden birine sahiptir. App filmler yüksek kalitede izlemenizi sağlar.

8. SteamLink
SteamLink, Samsung Smart TV için oyun oynamayı seven kullanıcılar için bir başka harika uygulamadır. Birçoğunuz Steam’in, kullanıcıların bilgisayarlarında oynayabilecekleri birçok oyun sunan, İnternet’teki en büyük oyun topluluklarından biri olduğunu biliyoruz. Smart TV’nizdeki Steam ile aynı eş ile çalıştığını biliyor muydunuz ?

Bu yüzden, en sevdiğiniz oyun başlıklarını büyük bir ekranda izlemek istiyorsanız, Smart TV’nizde bu uygulamanın yüklü olması gerekir. Şimdi, büyük ekranlı Smart TV’nizde oyun oynamaktan keyif almak için Smart TV’nizi PC’nize bağlamanız gerektiğini unutmayın.


Smart TV için Eğlence Uygulamaları

Smart TV için bazı iyi eğlence uygulamaları liste halinde hazırladık. Eğlence uygulamaları ile, Video, Müzik ve diğer eğlence ihtiyaçlarınızı karşılayan uygulamaları bir araya toparladık. Uygulama listesine bir göz atın…
Seri numarasıUygulama ismi
1.3D Akıllı Tv
2.3doo 3D Oynatıcı
3.AirWire Payer
4.El Cezire
5.Amazon Video Prime
6.AOL Açık
7.Akvaryum
8.Arirang TV
9.Arpinet TV
10.Audi
11.Bebek kanalı
12.BalkaniyumTV
13.BBC haberleri
14.Bolly n Ötesinde
15.Caribbe TV
16.Şef TV
17.CineFunTV HD
18.Üniversite Mizahı
19.CuriosityStream
20.Dijital Konser Salonu
21.KEPÇE!
22.TechCrunch
23.Toplam müzik
24.Dijital Tiyatro
25.Divan.TV
26.İlahi Hindistan
27.DJI
28.Docubox
29.DS Video
30.eLifeON
31.ERT
32.FamBox
33.FashionBox Live
34.Moda tv
35.Fightbox Live
36.FilmBox Live
37.Mali Zamanlar
38.FridayMoviez
39.Ginx TV
40.Google Play Film
41.GSS Media WW
42.Kahraman Talkie
43.Ev Sineması
44.ShowMax
45.TED
46.YouTube / Çocuk
47.Hungama
48.Kürtçe TV Plus
49.Mako TV
50.Mentors Kanalı
51.Mercedes-Benz TV
52.Mo Moviez VOD
53.mubi
54.MyChannls
55.myGreeceTv
56.Ulusal Coğrafya Çocukları
57.Netflix
58.NetPlus TV
59.NFB Filmleri
60.Phil.TV
61.Pepsi MTV Hint Adaları
62.Pluto TV
63.Plex
64.Porsche TV
65.Redbull TV
66.Rockaxis TV
67.Akıllı IPTV
68.TMZ
69.Yupp TV
Eğlence gereksinimlerinizi karşılamanıza yardımcı olacak en iyi uygulamalardan bazılarıydı. Ya evinde çocuklar varsa. Tabii ki her eğlence uygulaması onlar için doğru olmaz. Bu nedenle, Smart TV’niz için bazı çocuklar uygulamasına ihtiyacınız varsa bir göz atalım.

Smart TV için Çocuk Uygulaması 

İşte Çocuklar için bazı iyi akıllı tv uygulamaları listesi. Bu uygulamalar, çocuklarınızın Smart TV’de eşyaların keyfini çıkarmasına yardımcı olur. Tüm bu uygulamalar çocuklar için doğru ve güvenilir.

Seri numarası Uygulama ismi
1          En İyi Çocuk Şarkıları
2          Fare Köyünde Kedi Sorunu
3          Dibo’nın bahçesi artı
4          Dibo adlı kullanıcının hikaye kitabı 01
5          DS 02
6          DS 03
7          GE 2
8          Sözcük Dünya
9          DS 04
10        DS 05
11        DS 06
12        DS 07
13        DS 08
14        DS 09
15        GE 3
16        Güneş Sistemi Gezegenleri
17        DS 12
18        DS 13
19        İngilizce Anaokulu
20        Giggly İngilizce 1
21        Kızıl sakallı adam

22        Üç küçük Domuz


Smart TV için Eğitim Uygulamaları

Aşağıdaki uygulamalar size ve çocuklarınıza bazı bilgileri eğitim konusunda yardımcı olacaktır. Bu uygulamaların bazıları akademisyenlerdeki çocuklarınıza yardımcı olurken, bazıları size ve etrafınızdaki herkesin bilgilerini geliştirmelerine yardımcı olacaktır. Uygulama listesine bir göz atalım.

Seri numarası
Uygulama ismi
1
Dünyanın 7 harikası
2
Abc canavar eğlence
3
Alfabe 2012
4
Alfabe Oyunları
5
Astrolmages
6
Müthiş gözlük
7
Bebek böcekleri
8
Bebeğin oyuncak rc
9
En İyi Çocuk Şarkıları
10
BookofEtiquette
11
Millenium Maths
12
Poror adlı Stricker Kitabı 1
13
Kod Dönüştürücü
14
Takım Yıldızlar
15
Crorepati
16
Diibo adlı kişinin defteri
17
Halk Hikayeleri
18
Matematikle Eğlenceli
19
Giggly Phonics
20
Giggly Onları Sözlüğü
21
GRE Flash Kartları
22
İnsan Anatomisi Sys
23
Mors kodu
24
Hindistan’ın Cetvelleri
25
İnsan evrimi
26
KiddyMatch
27
Öğren ve Oyna
28
Fransızca öğren
29
Gramer öğrenelim
30
Mektup Balonları
31
MatchTheFlags
32
Matematik Adam
33
Kolaylaştırma
34
Mi Perro Chocolo
35
Fidanlık Adası
36
TEST4U

İşte size dünyanın her yerinden bilgi edinmenize yardımcı olacak uygulamaların bir listesi. Bu uygulamalar, dünyanın her yerinden en son bilgileri ve haberleri almanıza yardımcı olur. Her neyse, şimdi doğrudan listeye geçelim.Smart Tv için Bilgi Uygulamaları

Seri numarasıUygulama ismi
1Dünyanın 7 harikası
2Abc canavar eğlence
3Alfabe 2012
4Alfabe Oyunları
5Astrolmages
6Müthiş gözlük
7Bebek böcekleri
8Bebeğin oyuncak rc
9En İyi Çocuk Şarkıları
10BookofEtiquette
11Millenium Maths
12Poror adlı Stricker Kitabı 1
13Hava Durumu Ağı
14Bloomberg TV
15AccuWeather
16Dirigent
17İnternet tarayıcısı
18Euronews
19RFE / RL
2042Net Akıllı Oyuncu
21Hava Kanalı
22Uzaktan Mağaza Bakım Merkezi
23Para kontrolü
24Deccan Chronicle
25Samsung SPSN
26En Güzel Güzellik Sırrı
27TOI
28Quikr
29CodeConverter
30Takım Yıldızlar
31Crorepati
32Diibo adlı kişinin defteri
33Halk Hikayeleri
34Matematikle Eğlenceli
35Giggly Phonics
36Giggly Onları Sözlüğü
37GRE Flash Kartları
38İnsan Anatomisi Sys
39Mors kodu
40Hindistan’ın Cetvelleri
41DNRD
42PressReader
43ABP Haberleri
44TUT.BY
45Loto
46Renk Körlüğü Testi
47Artık Sigara İçilmez
48Parfüm Hakkında Her Şey
49Diyabet Hakkında Her Şey
50İçecekler Hakkında Her Şey
51Mercedes-Benz
52TaxCalci
53SEMANA
54IamCookRecipe
55BMI Calci
56Qminder Connect
57İnsan evrimi
58KiddyMatch
59Öğren ve Oyna
60Fransızca öğren
61Gramer öğrenelim
62Mektup Balonları
63MatchTheFlags
64Matematik Adam
65Kolaylaştırma
66Mi Perro Chocolo
67Fidanlık Adası
68TEST4U
69TV Anaokulu
70Saç Hakkında Her Şey
71Tanışma teorisi
72Resimsel Biyografi
73Nostradamus
74Roma’nın Tarihi
75Amerika tarihi
76DIY Çocuk Ürünleri
77100YearsCalnder
78Tarihte Bu Gün
79EMICalci
80Biliyor musun
81Aaj Tak
82Dinero.com
83IBN Live
84RTP Çal
Bunlar  Smart TV’lerin Bilgi uygulamalarından bazılarıydı. Şimdi, daha sonra gelecek olan Samsung Smart TV’ler için Lifestyle uygulamalarına sahibiz.

Smart TV için Lifestyle Uygulamaları

Aşağıdaki uygulamalar yaşam tarzınızı geliştirmenize yardımcı olacaktır. Şimdi, yaşam tarzı anlamında, görünüşünüzü, Fizik, Diyet, Becerilerinizi ve yemeklerinizi geliştirmenize yardımcı olacak uygulamaları kastediyoruz. Bu uygulamalar oldukça kullanışlıdır ve bunlardan bazılarını Smart TV’nizde kesinlikle denemelisiniz.
Seri numarasıUygulama ismi
1Mavi gökyüzü
2Kırık TV
3Sakin Radyo
4Çin Astro
5Yılbaşı şarkıları
6CloudMe
7Yemek pişirme
8Deezer
9Dijital saat
10Disko Işıkları
11SantaBanta Bolly
12Boyut Dönüştürücü
13vTuner İnternet Radyosu
14YuuZoo
15Facebook Samsung
16facebook albümü
17Komik Sesler
18Hatalardan Kurtulmak
19Hac
20iAN TV
21Etkileşimli Hikaye
22Komfort Bulut TV
23Krb
24Wudu öğrenmek
25Akıllı led
26Karaoke TV
27Duvar kağıdı
28Sony PlayStation
29Canlı duvar kağıdı
30Modalisboa
31MyDigipack
32NatGeo Görüntüleri
33NDTV LifeStyle
34Pixtory HD
35Raaga
36Kırmızı Karaoke
37Rulet
38SamsungMyRecipe
39Ses efekti
40UHD ZOO
41Dünya Saati
42JioCinema
Bunlar, yaşam tarzınızı geliştirmenize yardımcı olacak uygulamalardan bazılarıydı. Yaşam tarzınızı iyileştirmek, bugünlerde pek çok insanın görmezden geldiği ancak yapmaması gereken temel şeylerden biri olduğu için kesinlikle bu şaşırtıcı uygulamalardan bazılarını denemelisiniz. Şimdi  Smart TV için en iyi Spor uygulamalarından bazılarına göz atalım.

Smart TV için Spor Uygulamaları

İşte Spor izlemeyi sevenler için uygulamaların bir listesi. Hangi sporu sevdiğiniz önemli değilse; Kriket, Tenis, Futbol, ​​UFC veya başka bir spor karşılaşması diyelim. İhtiyaçlarınız için bir uygulama bulacaksınız.
Seri numarasıUygulama ismi
1UFC.TV
2WWE Ağı
3WRC
4Hedef
5MYZEN.TV
6Egzersiz Süresi Kaydedici
7Koşu için Kişisel Uyum
8Spor Skor Kurulu
9Kriket DL Calci
10Vroom.GP
11Balıkçılık TV
12MLB.TV

Özetle

Harika özellik sunan, piyasadaki en iyi Smart TV’ler Samsung, LG, Vestel, Arçelik listenin başını çekmektedir. Bundan en iyi şekilde yararlanmak için Smart TV’nize yükleyebileceğiniz bazı iyi  tv uygulamaları vardır. Çocuklarınız için harika uygulamalar seçmenizi kolaylaştırmak amacıyla, uygulamaları Çocuklar, Spor, Eğlence, Eğitim, Videolar, Müzik, Yaşam Tarzı, Bilgi ve daha fazlası gibi kategorilere ayırdık.
Umarız bu uygulama listesini faydalı bulmuşsunuzdur. Aşağıdaki yorumlar bölümünde Smart TV için en sevdiğiniz uygulamaları bize bildirin. Sizden haber almak isteriz!
Bir önceki yazımız olan Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme başlıklı makalemizde snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor, snapchat bana özel silinen fotoğrafları geri getirme ve snapchatte silinen fotoğrafları geri getirme iphone hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar