Android Telefonlarda Silinen Fotoğrafları Kurtarma

Android Telefonlarda Silinen Fotoğrafları Kurtarma





Android telefonlarda yanlışlıkla sildiğiniz fotoları geri getirebilirsiniz. En güncel bilgiler ile Rootsuz şekilde aşağıdaki adımlarını uygulayarak istediğiniz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu makalemizde telefonda silinen fotoğrafları geri getirmeyle ilgili bilgileri sunacağız. Geri getirme programında fotoğrafların kalitesi düşmeden eski kalitesiyle birlikte geliyor. Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra bilgileri paylaşmaya başlayalım. Öncelikle bu işlemi yapabilmek için Google Play Store mağazasına giriş yapalım. Arama bölümüne “kök olmadan..” diye yazalım.


Yukarı çıkan programı yükleyelim. Ardından işlemlerimize devam edelim. Programın arayüz gerçek anlamda çok basit. Fakat TR dil seçeneği bulunmamaktadır. Program kurulumu yaptıktan sonra, programı çalıştırın. Dil seçeneği olarak İngilizceyi seçmeniz gerekiyor. Daha sonra dosyalara erişim izni isteyecektir. İzin vererek devam ediniz. Karşınıza 2 kez ileri yani next ekranı gelecektir. Bu adımdan sonra Get Start bölümü yani aramaya başla bölümü çıkacaktır. Bu işlemede onay verdikten sonra scan picture seçeneğine tıklayarak işlemi başlatınız.


Bu işlemi yaptıktan sonra aşağıda görüldüğü gibi tarama işlemi başlayacak ve sildiğiniz resimleri tek tek taramasını yapacaktır.

Gördüğünüz gibi tarama işlemi devam ediyor. Bu işlemin ardından silinen resimlerin yer aldığı klasörler karşınıza çıkacaktır. Ardından getir sekmesine basarak istediğiniz tüm fotoğraflarını kalitesi bozulmadan getirebiliyorsunuz. Programın bir dezavantajı bulunuyor. Oda program üzerinde bolca reklam sekmesinden olmasıdır. Hemen hemen her işlemde reklamlar çıkıyor. Siniriniz bozulmadan belirttiğimiz adımları yaparsanız, silinen fotolarınızı kolayca geri getirebilirsiniz. Ayrıca takıldığınız yerde yorum iletmeniz halinde, anında çözüm sunabilir.

Bir önceki yazımız olan Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme başlıklı makalemizde snapchat bana özel fotoğraflar gözükmüyor, snapchat bana özel silinen fotoğrafları geri getirme ve snapchatte silinen fotoğrafları geri getirme iphone hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar