Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme

Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme


Snapchat üzerinden silinen resimleri geri getirme yöntemlerini anlatacağız. Öncelikle silinen resimleri geri getirme işlemi var mı ? Gerçek anlamda böyle bir işlem vardır. Video, resim veya silinen her şeyinizi geri getirebilirsiniz. İlk ipucu olarak hesabının yeni olması veya eski olması durumu değiştirmeyecektir. Video işlemi en fazla 10 saniye sınırlı olduğunu atlamayınız. Sınırlı süre ile birlikte kendi kendine silinme işlemi başlayacaktır.

İnternette bu konuyla bir çok haberler bulunmaktadır. Gerçek anlamda bu işi tam olarak yapan bir kaç program bulunmaktadır. EaseUS MobiSaver programı hakkında bilgiler paylaşacağız. Programı burada paylaştığımız link üzerinden indirebilirsiniz. Uygulama ücretli ve ücretsiz olarak 2 türden sunulmaktadır.

Ücretsiz olarak;

  • Snapchat Silinen Fotoğrafları Geri Getirme
  • Her seferinde 1 mesaj / kişi / resim geri yükle
  • Bir seferde 1 video / ses / belge geri yükleme
  • Silinen dosyaları doğrudan Android cihazlardan kurtarma


Ücretli sürümünde ise;

  • Tek Lisans / 1 PC
  • Bir seferde sınırsız mesaj / kişi / resim geri yükleme
  • Bir seferde sınırsız video / ses / belge geri yükleme
  • Silinen dosyaları doğrudan Android cihazlardan kurtarma
  • Ücretsiz ömür boyu yükseltme
  • Ömür boyu ücretsiz teknik destek

Ücretli sürümü 40 dolardan satılmaktadır. Ayrıca 30 gün boyunca iade garantisi bulunmaktadır. 15 yıllık deneyimi olan bir firmadır. Firma ayrıca 10 milyondan fazla müşteri portföyüne sahiptir. Bunlara ek olarak ücretli sürümü ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Eğer hoşunuza giderse programı satın alabilirsiniz. Burada belirttiğimiz 40 dolarlık sürüm ev ya da kişisel uygulama olarak bilinmektedir.

Daha profesyonel tercihte bulunmak isteyen müşteriler için, 399 dolara satılmaktadır. Bu sürümü tercih eden müşterilere sınırsız bilgisayar lisansı sunulmaktadır. Tüm kredi kartlarında ödeme olabileceğiniz gibi, paypal üzerinden de ödeme yapılabilmektedir.

İade garantisi hakkında şu kısa bilgiyi verelim. Bilgisayarınızda bir sorun olursa program sorunu çözülmemesi durumunda 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz tek nokta sorun oluşması durumda iade olur. Sorun oluşmasa iade işleminin olmayacağı belirtelim. Sorundan kastımız bilgisayarda oluşabilecek bir sorundur.

Son olarak uygulamayı kaldırmadan bu programı satın almanız gerekiyor. Daha sonra arama işlemini nomedia bu klasör üzerinde yapmanız gereklidir.

Bir önceki yazımız olan Snapchat Hesabım Kilitlendi (Kapatıldı) başlıklı makalemizde kapatılan snapchat hesabı ve snapchat hesabı hakkında bilgiler verilmektedir.

Yorumlar